www.cooprally.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Sky Csoport

E-mail Nyomtatás PDF

A Coop Rally főszervezője

és kommunikációs ügynöksége a Sky Csoport

Felkészültségünk, elhivatottságunk és gondoskodó hozzáállásunknak köszönhetően több mint 20 éve vagyunk jelen a piacon, mert szeretünk és tudunk dolgozni - partnereinkkel, csapatban, kreatívan, felelősséggel, tisztességesen és színvonalasan. A szokványos gondolatok helyett az egyedi marketingmegoldásokban leljük örömünket, a márkaépítés személyre szabott és hatékony módját választjuk.

Koncepcióban gondolkozunk, következetesen építjük ügyfeleinket és hosszú távú eredményességükben vagyunk érdekeltek. Büszkék vagyunk rá, hogy régóta olyan partnerrel dolgozhatunk együtt, mint a Coop. Ahogy minden sikeres férfi mellett ott van egy nő, minden sikeres vállalkozás mögött is ott vannak a hűséges partnerek.

 

A Sky Marketing Kft. egyike a legrégebbi magyar tulajdonú kommunikációs ügynökségeknek. Több mint 20 éves múltunkkal, a vezetők évtizedes szakmai tapasztalatával és kiépített ügyfélkörünkkel a piac meghatározó szereplői vagyunk a magyar és nemzetközi tulajdonú full service ügynökségeket tekintve is. 2005-ben alakult meg leányvállalatunk, a BusinessPlus Consulting Kft., mint specializáltan marketingstratégiai- és CSR tanácsadó cég, PR-protokoll és eseménymenedzsment szakterülettel.

 

Széles Anikó

ügyvezető igazgató

Sky Marketing Kft.

tel.: 487-7430, 487-7444

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.