www.cooprally.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

2. nap 2. állomás: Nestlé Hungária Kft.

E-mail Nyomtatás PDF

 

A Nestlé Hungária Kft. a világ vezető élelmiszergyártójának leányvállalataként 1991 óta van jelen Magyarországon. Országszerte összesen több mint 2000 munkavállalót foglalkoztatunk 4 telephelyünkön. Hiszünk abban, hogy hosszú távon csak a helyi közösségekkel együttműködve, közös értéket teremtve lehetünk eredményesek, fogyasztóink elnyert bizalmát pedig csak úgy tarthatjuk meg, ha továbbra is kiváló minőségben és az ízlésvilágukat szem előtt tartva szolgáljuk ki igényeiket, legyen szó a család bármely tagjáról.

Szerencsi üzemünk, mely a Coop Rally egyik állomása, Európa NESCAFÉ és NESQUIK instant kávé és kakaó központja: évi 30.000 tonna terméket gyártunk itt, melynek 80%-át 24 európai országba és Kanadába exportáljuk. Diósgyőri üzemünk a világon egyedüli Nestlé gyár, ami kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására szakosodott, büki állateledelgyárunk pedig a Nestlé állateledel-gyártásának kelet-közép-európai központja. Külső beszállítóink 80%-a magyar, és kiemelt feladatunknak tekintjük a fiatalok és a helyi munkaerő foglalkoztatásának elősegítését. Termékeink 10-ből 9 magyar család háztartásában megtalálhatók, amely üzleti lehetőség, de felelősség is egyben. A helyi igényekre és kihívásokra reagálva 10 iparági vállalást tettünk a magyar fogyasztók kiegyensúlyozott életmódjának támogatására, melyek meghatározzák hazai termékfejlesztési, tájékoztatási és oktatási tevékenységünket.

"A magyar családok egészsége és jólléte, valamint a fiatalok foglalkoztatása iránti elkötelezettségünk mellett a hazai fogyasztók ízlésének kiszolgálása a COOP-pal való együttműködésünk alapja. A Coop Rally résztvevőjeként és kereskedelmi partnerként közösen fellépve még többet tehetünk ezek eléréséért" - mondta el Sóskuti György, a Nestlé Hungária Értékesítési Igazgatója.