www.cooprally.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

1. nap 2. állomás: Fornetti Kft.

E-mail Nyomtatás PDF

 

Dinamikusan újulnak meg a Fornetti-üzletek

A rendszeres élelmiszer-vásárlók örömmel nyugtázzák, hogy mind több üzletben találkozhatnak egy új bolttípussal, a Fornetti péksarokkal. Az elmúlt egy évben az arculatában és termékkínálatában is megújult Fornetti-bolthálózaton belül ezek a bolt a boltban üzletek mutatják a legdinamikusabb változást.

A péksarkok lehetőséget teremtenek arra, hogy a megszokott Fornetti termékek mellett friss, vagyis helyben sütött, meleg pékárukkal is bővüljön az üzletek termékkínálata, versenyre kelve általuk a kis pékségek és a nagy áruházláncok hasonló kínálatával. Ráadásul a termékmegjelenítés az esztétikus, jól megvilágított polcokon magához vonzza a vásárlókat. Szép boltokban jobban szeretünk vásárolni. A péksarkok pedig valóban szépek és célszerűek.

A bennük elhelyezett saját fejlesztésű bolttechnológiai eszközök, a fagyasztóktól a kelesztőszekrényeken át a kemencékig a legmodernebbek, programozásukkal legjobban szolgálják a termékek optimális készre sütését. A termék előállításához célszerű munkahely-kialakításuk pedig megkönnyíti a péksarkokban dolgozók munkáját.

A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a péksarkok nem csökkentik a hagyományos pékáruk forgalmát sem. Ezek szépen megférnek a polcokon egymás mellett a friss termékekkel. Egymást erősítik, ráadásul még más termékek forgalmát is viszik felfelé. Ezekben az üzletekben szívesebben vásárolnak süteményt, ne adj? isten még csemegeárut is.

A Fornetti Kft. megfelelő műszaki háttérrel, gyártókapacitással és elegendő szakemberrel rendelkezik ahhoz, hogy a már megkedvelt péksarkokat mind több üzletben kialakítsa.