www.cooprally.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

1. nap 1. állomás: Aquarius-BUSZESZ Csoport

E-mail Nyomtatás PDF

 

Üdítő színfolt

Az Aquarius-BUSZESZ Csoport Magyarország egyik legmeghatározóbb piaci szereplője "szomjoltó" kategóriában. Az elmúlt években mind energiaital-, mind ásványvíz-szegmensben a legnagyobb mennyiséget palackoztuk óbudai és albertirsai gyárainkban. A szénsavas üdítők gyártásában pedig együttesen a 2. helyen* állunk a piacon.

Egy versenyben az élvonalba kerülni, majd ott is maradni, ez a valódi kihívás a 100%-ban magyar tulajdonú cég menedzsmentje szerint. Az elmúlt évek alatt elnyert díjaink (pl.: Élelmiszer-biztonsági Díj, Év Terméke Díj, Magyar, illetve Superbrands) és ügyfeleink elégedettsége biztosíték számunkra, hogy a kihívást évről évre teljesítjük.

Valljuk, hogy a jó minőség - különösen élelmiszer-kategóriában - nem szabad, hogy "luxus" legyen, illetve azt is, hogy az olcsó nem egyenlő a gyenge minőséggel. Küldetésünk, hogy saját, a régióban egyedülálló fejlettséggel és kapacitással rendelkező eszközeinkkel, szaktudásunkkal és fejlesztéseinkkel tevékenyen hozzájáruljunk a magyar és nemzetközi élelmiszeripar fejlődéséhez. Tesszük mindezt úgy, hogy a fókuszban a fogyasztók, azok egészsége és jóléte áll, beleértve környezetünk védelmét is. Ezért (is), nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a jubileumi Coop Rally nyitó állomása lehetünk, ahol a minőségi magyar termékek népszerűsítéséért együtt versenyezhetünk.

Weinhardt Csaba
kereskedelmi igazgató

(*Forrás: Nielsen és Canadean)