www.cooprally.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

2. nap 1. állomás: Nagyhegyes Hús Kft.

E-mail Nyomtatás PDF

 

A Nagyhegyes Hús Kft. 2003 márciusában indult Nagyhegyesen, egy kis vágóhídon. 2006-ban a régi vágóhidat átalakítva, egy modern csontozót építettünk, ahol heti 2500 félsertést csontozunk ki. 2011-ben saját vágóhidat vásároltunk Hajdúdorogon.

A hajdúdorogi húsüzem 1975 óta működik, megvásárlásával tevékenységünk is kibővült, így már sertésvágással, -darabolással és húskészítmények gyártásával is foglalkozunk. Jelenleg heti 3000 sertést vágunk, melynek nagy részét félsertésként, a többit csontozva értékesítjük. Az élő sertést csak Magyarországról, hazai gazdálkodóktól vásároljuk, nagy részét egy beszállító partner biztosítja számunkra, így a minőség is garantálható.

Termékeink sikerének záloga a magyar ízvilágnak megfelelően elkészített, legjobb minőségű, kizárólag magyar sertésből származó, friss alapanyagok feldolgozása. Húskészítményeink gyártása során előnyben részesítjük a hagyományos eljárásokat és a házias ízeket. A 40 éves múltra visszatekintő Dorogi Termékcsalád márkanévvel gyártott húskészítmények Kelet-Magyarországon a kiváló minőségű, megbízható termék védjegyévé váltak.

Havonta 150 tonna húskészítményt gyártunk, melyek között nagy számban szerepelnek Coop sajátmárkás termékek, mint például a löncs, disznósajt, lángolt kolbász, kenőmájas és nyári turista felvágott, melyeket az ország egész területére szállítunk. Büszkék vagyunk kollégáink szaktudására, és a partnereinkkel szemben tanúsított elkötelezettségünkre és rugalmasságunkra. Célunk, hogy a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatunkat felhasználva, vásárlóink mindennapi igényeit kiszolgáljuk!