I. Coop Rally 2006 Elérhetőségek www.progressziv.hu www.coop.hu www.cooprally.hu

 Tudnivalók

 Beszámoló

 Állomások

 Szálláshelyek

 Médiatámogatók

 Támogatóink

Alföldi Tej Kft.
Andrássy
   Kúria Hotel
Bognár Szörp Kft.
Bonbonetti
   Choco Kft.
Bunge Zrt.
Cerbona Zrt.
Coca-Cola
   Beverages (Mo.) Kft.
Debreceni Hús Zrt.
Detki Keksz  
   Édesipari Kft.
EVM Zrt.
Friesland
   Hungária Zrt.
GfK Hungaria
   Piackutató Kft.
Globus
   Konzervipari Nyrt.
Gyermely Zrt.
Heineken Hungária
   Sörgyárak Nyrt.
Kaiser Food Kft.
Kométa '99 Zrt.
Laurel Számítás-
   technikai Kft.
Magyar Cukor Zrt.
MOL Nyrt.
   MOL-LUB Kft.
Nestlé Hungária Kft.
"Ostoros-Novaj
   Bor" Zrt.
Pick Szeged Zrt.
SáGa Foods Zrt.
Sara Lee
   Hungary Zrt.
Sole-MiZo Zrt.
Tisza Coop Zrt.
T-Systems
Unilever
   Magyarország Kft.
Unio Coop Zrt.
Univer Product Zrt.
Varta Hungária Kft.
Zwack Unicum Nyrt.

Frissítve: 09.05.07.  

 

Archivum - I. Coop Rally 2006

I. Coop Rally

a minőségi magyar termékekért

2006. szeptember 22-23-24.

 

Az "I. Coop Rally a minőségi magyar termékekért" verseny rajtja 2006. szeptember 22-én volt Budapesten, a Budapest Congress & World Trade Center – korábbi nevén Kongresszusi Központ – parkolójában. A célba a versenyzők két nappal később Balatonalmádiban futottak be. Addig 652 kilométert tettek meg, és hat hazai gyártó cég telephelyét keresték fel, valamint a Coop-csoporthoz tartozó Mecsek Füszért Zrt. pécsi telephelyét, illetve egy Maxi Coop üzletet Tamásiban.

A versenyen minden távra megvolt az előírt teljesítési idő, melyeket a közlekedési szabályok betartása mellett lehetett teljesíteni. Büntetőpontot nem csak az kapott, aki a távot ennél lassabban teljesítette, ugyanúgy büntették a korai érkezést is. Az előírt időtől mindössze egyetlen perccel lehetett eltérni.  Fontos részét képezték még a versenynek azok a tesztlapok, amelyek az állomáshelyekkel kapcsolatos kérdéseket tartalmaztak. Az előre megkapott információs anyagok alapján a versenyzők készülhettek a tesztfeladatokra, ám magukat a tesztlapokat az állomáshelyeken kapták meg és távozáskor, kitöltve, ott is kellett leadniuk azokat.

Két ügyességi feladat is színesítette a versenyt, melynek végeredménye így a vezetés, a tesztfeladatok és az ügyességi próbák összesített eredményei alapján alakult ki.

Már az első este is felhőtlen, felszabadult mulatozással telt a sárvári Park Inn Hotelben, pedig itt még csak a részeredményeket hirdették ki a Rally házigazdái. A versenyzők táncoltak, énekeltek, sokan közülük pedig az asztal körül, vagy a gazdag választékú italkóstoló pultok mellett vitatták meg a mögöttük álló nap eseményeit.

Szeptember 23-án délután a versenyzők sorra futottak be a célba, amely Balatonalmádiban, a Ramada Hotel parkolójában volt. Itt adták le azokat az itinereket, amelyeket a verseny folyamán minden állomáshelyen aláírattak, ezzel igazolva, hogy az előírt útvonalat pontosan teljesítették. Az esti eredményhirdetésig a legtöbben a szálloda wellness központjában pihenték ki a napot, vagy Balaton-parti sétát tettek a napfényes őszi időben.

Az eredményhirdetést megelőzően Ferjáncz Attila, a verseny igazgatója foglalta össze a versenyen történteket. Kiemelte, hogy minden résztvevő, akik eddig munkájuk során más területeken bizonyítottak, most ebben a számukra új világban, a rally világában is megállták a helyüket.

Az ünnepélyes záróbeszédet Bartus Pál tartotta, az eredményeket pedig Murányi László és Benke Anna, a Progresszív Magazin ügyvezető-főszerkesztője ismertette.

Állomáshelyek

Eredmények

Progresszív Különszám letöltés

 

    

design és karbantartás --- länger